Eilen tein raparperipiirakkaa, jota nautittiin kevyesti vatkatun Flora Vanillan kanssa. Miten voikin noin simppeli yhdistelmä olla aivan taivaallisen hyvää?! :D Olisin laittanut tähän tavallisen maitorahkan sijasta Arlan raparperi-mansikkarahkaa, mutta en löytänyt sitä valitettavasti mistään. Olen siis tällä hetkellä viettämässä kesää kotikonnuillani, missä täytyy tyytyä siihen mitä kaupasta sattuu löytymään. ;) Ohje on Arlan sivuilta.
Raparperipiirakka
Pohja:
150 g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
n. 400 g raparperia
1 prk maitorahkaa
1 dl sokeria
2 kananmunaa
1 tl vaniljasokeria
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.