Käytiin miehen kanssa Tukholman risteilyllä ja tässä vähän maistiaisia sieltä! :)

 
Tukholmasta tuli ostettua polkagris-karamelleja, suklaapatukoita, joista pari oli kookoksen makuisia nam!  ja vihdoinkin sain taas ilmakuplasuklaata! <3, Estrellan Hot Holiday-dippiä, Zingo appelsiinilimua, Pollyja makuina salty licorice ja lemon, Kina-karkkeja, Dansukkerin glukoosisiirappia ja valkosuklaanappeja leivontaa varten. Helsingin Lasipalatsin Eat&Joysta tuli ostettua vielä tuollaista mustaherukkaista marjajauhetta. On varmasti hyvää vaikkapa viilin seassa!
 
Ihania erimakuisia polkagris-karamelleja Drottninggatanilla sijaitsevasta karkkikaupasta! :)


Laivalta tuli ostettua Fazerin uutta suklaata makunaan mansikka ja vanilja. On muuten tosi hyvää!



Ja sitten vähän niitä syömisiä. :D Tässä Viking Line Gabriellan buffetaamiaisannokseni. Syvällä lautasella on jogurttia, jossa mm. mysliä, marjasekoitusta ja kuivattuja banaanilastuja. Nams!



Ei kovin herkullisen näköinen kuva... :D Mutta laivalla tuli nautittua jossain ravintolassa perunamuusia, lihapullia, uunimakkaraa, kanaa ja salaattia. Ruoan hinta määräytyi lautasen painon mukaan. Hinta taisi olla 1,90 e/100 g. Oli muuten aivan mahtavia nuo lihapullat! Niitä jäin kovasti kaipaamaan. :D



Jälkkäriksi suklaakakkua! 



Tukholman puolella oli ihan pakko päästä syömään Burger Kingiin, koska en ollut siellä koskaan ennen käynyt! :D Aterian nimi taisi olla Big King. Ihan hyvää se oli, mutta ei kuitenkaan ihan niin hyvää kuin olisin sen odottanut olevan. :o



Viimeisenä iltana oli vielä pakko kokeilla tätä drinkkiä. Strawberry Love, joka yllättäen maistui siis mansikalta. Todella maistuvaa oli! ;)