1287506490_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Teki vohveleita mieli ja niitähän piti tietysti saada. Tällä kertaa voffelsonit teki alusta loppuun asti avokkini. Ohje on Myllyn Paras-sivustolta. Ainoana erona alkuperäiseen reseptiin on se, että laitettiin vähän enemmän vaniljasokeria, kivennäisveden tilalle laitettiin lisää maitoa ja voisulan asemesta käytettiin ruokakermaa. Tuli hyviä ja varsinkin kun valmiin vohvelin päälle laittoi vähän vaniljajäätelöä ja vaahterasiirappia, niin oijoijoiiii mikä makuelämys! :D

3 munaa
5 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
2 rkl sokeria
1 dl kermaa (tai 50-100 g voisulaa)

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vispaten liemeen. Lisää kerma. Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia. Paista vohvelipannulla vohveleiksi. Tarjoa kuumina esim. jäätelön ja vaahterasiirapin tai mansikkahillon kera.