Olen kaupassa ihastellut monta kertaa pieniä, appelsiinin ja mandariinin näköisiä kumkvatteja. Ostin pari kappaletta kokeiluun ja päätin tehdä niistä rahkaa klementiinien kanssa. Maistoin kuitenkin ensin hieman miltä tuo kumkvatti nyt oikein maistuukaan ja hyväähän se oli kuin mikä! Oli aika kirpeä tapaus, mutta minä tykkäsin! Ja sopi tähän rahkaan oikein hyvin. Niin valloittavan raikasta tästä rahkasta tuli, että pakko tehdä pian uudestaan. Namnam! :) Niin ja nuo kumkvatit voi syödä ihan noin kuorineen, kunhan on ensin pessyt ne. Tai no siemeniä ei taida juuri kukaan tosin syödä. ;)
1½ dl Flora Vanillaa
250 g maitorahkaa
sokeria, vaniljasokeria
2 klementiiniä
2 kumkvattia
Kuori klementiinit ja pese kumkvatit. Palastele klementiinit ja kumkvatit. Vaahdota Flora Vanilla. Sekoita maitorahka ja haluamasi määrä sokeria ja vaniljasokeria vaahtoon. Sekoita myös klementiinit ja kumkvatit joukkoon. Voit laittaa rahkan hetkeksi jääkaappiin tai alkaa syödä rahkaa samantien kuten minä. ;D
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.