1275148896_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mietin mitä kummaa tekisin Fazerin uutuudesta Tutti Frutti Crushista ja satuinkin bongaamaan Isan blogista näiden valkosuklaapalojen reseptin. Sitähän piti sitten päästä kokeilemaan ja olikin niin namia että...! =D Tein aika lailla samalla reseptillä kuin Isakin, mutta kuorrutteeseen laitoin vähän vähemmän voita, kun alkoi niin hirvittää tuo rasvan määrä ;) Ohjeesta tuli pari pienehköä vuoallista tätä ihanuutta :)

Pohja:

3 kananmunaa
1,5 dl sokeria
4-4,5 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
5 tl vaniljasokeria
150 g voita
1,5 dl maitoa

Kuorrutus:

125-150 g voita
n. 4 dl tomusokeria
130 g valkosuklaata

Tutti Frutti Crush'ia

Ohje:

Sulata rasva ja lisää joukkoon maito. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää yhdessä voi-maitoseoksen kanssa muna-sokerivaahtoon varovasti sekoittaen. Kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n. 28cm x 40cm). Paista 200 asteessa noin 10-12 minuuttia. Jäähdytä.

Sekoita pehmeään voihin osa tomusokerista. Lisää sulatettu valkosuklaa ja sekoita. Lisää loput tomusokerista, sekoita ja levitä jäähtyneelle tortulle. Lisää Tutti Frutti Crush. Laita jääkaappiin kovettumaan.

1275148524_img-d41d8cd98f00b204e9800998e