Mmmmm, ei tähän voi muuta sanoa. Aivan mahtavan ihanaa tämä oli! Tuli myös ihanan minttuinen maku, kun lisäsin tähän Marianne Crushia mukaan.
Tein "mutakakusta" puolet pienemmän kuin mitä esim. täältä löytyy ja paistoin sen 20 cm:n irtopohjavuoassa. Kakusta tuli silti oikein mukavan kokoinen ja vähän liiankin iso yhden naisen nautittavaksi :P Pitää varmaan pakastaa tuosta osa, toivottavasti ei kakkua haitanne?

100 g Fazer Tumma leivontasuklaata (käytin viime paketissani SLY:ltäni saamaa leivontasuklaata)
100 g voita
2kpl munaa
1 dl sokeria
1½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl Marianne Crushia

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaada munasokeriseokseen. Lisää vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja Marianne Crush. Sekoita varovasti. Kaada seos voideltuun, jauhoitettuun pyöreään vuokaan (itse käytin tähän siis 20 cm irtopohjavuokaa).

Paista uunin alatasolla n. 15-20 min (paistoin keskitasolla n. 15 minuuttia ja jäi keskeltä sopivan löysäksi). Mud Cake jää sisältä löysähköksi ja jähmettyy hieman jäähtyessään. Jäähdytä kakku hyvin ennen tarjoilua, ensin huoneenlämmössä, sitten jääkaapissa. Minä kun olen niin malttamaton, niin jäähdytin sitä loppujen lopuksi pakastimessa, että pääsin nopeammin kakusta nauttimaan :p

Tarjoile esimerkiksi vadelmien ja jäätelön kera.

Huom! Mud Caken idea on, että kakku on sisältä "raaka" ja vain reunoilta paistunut. Jäähtyneenä sitä on helpompi käsitellä ja jääkaappikylmänäkin maistuu hyvälle. Kakun voi hyvin valmistaa päivää ennen tarjoilua.