Pääsin taas hopottamaan ja tällä kertaa God Morgon Bifido-mehuja! Hopottajana pääsee siis testaamaan tuotteita ja palveluita, joita sitten suosittelet tai jaat tuotearvioita eteenpäin tuttavillesi. Hopottajaksi pääset liittymään tästä linkistä minun toimiessa suosittelijana! :) 

God Morgon® BIFIDO on vatsalle hyvää tekeviä probioottisia bakteereja sisältävä täysmehu, jonka maku on puhtaan raikas. God Morgon® BIFIDO mehut ovat Suomessa ensimmäiset puhdasta appelsiini- ja omenatäysmehua olevat mehut, jotka sisältävät hyödyllisiä bakteereja.

Kuten muutkin God Morgon®–täysmehut, uudet God Morgon® BIFIDO mehut sisältävät 100% hedelmää, eivätkä sisällä lisättyä sokeria. Lisäksi God Morgon® BIFIDO mehut sisältävät aktiivista Bifidobakteeria, joka tekee vatsalle hyvää.  
Tutustu tuotteisiin lisää sivulla:
http://godmorgon.com/bifido/fi/  

Tein jokunen viikko takaperin mansikkatorttua, jonka kostuttamiseen käytin tuota omenamehua. Omenamehu on maultaan mieto, joten sen makua ei tortusta juurikaan huomannut. En yleensä kovin tykkää omenamehuista, mutta God Morgon Bifido Mild Apple on hyvää juurikin siitä syystä, että maku on niin mieto. Mild Orange oli myöskin (yllättäen) maultaan mietoa, eikä yhtään niin voimakas kuin appelsiinimehut yleensä tuppaavat olemaan. Tätä mehua ei tarvitse alkaa lantrata vedellä. :) Kummassakin mehussa on myös aito hedelmän maku. Näitä mehuja tulen ostamaan varmasti tulevaisuudessakin.

Mansikkatortussa oli muuten mansikoiden lisäksi Valion suklaakermaa ja Fazerin mansikka-vaniljasuklaata. Oli muuten aikamoisen herkullinen tapaus! ;)