24 kpl
12 lehtitaikinalevyä (esim. Pirkka)
Täyte:
2 dl keitettyä riisiä (itse käytin puuroriisiä)
n. 200 g oman maun mukaan maustettua jauhelihaa
2 keitettyä kananmunaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa (voit laittaa myös esim. valkosipulituorejuustoa jne. oman mielesi mukaan!)
aromisuolaa
musta- ja valkopippuria
valkosipulijauhetta
Valmistus:
Ota lehtitaikinalevyt sulamaan pakkasesta. Keitä riisi ja kananmunat. Ruskista jauheliha ja mausta se mielesi mukaan. Sekoita joukkoon riisi, hienonnetut kananmunat (esim. haarukalla), tuorejuusto sekä loput mausteet.
Leikkaa lehtitaikinalevyt kahteen osaan. Laita neliöiden päälle nokare täytettä. Nipistä reunat yhteen haarukalla ja voitele pasteijat munalla. Paista 200-225 asteessa n. 10-15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin ruskettuneen sävyn! :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.