1269603024_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Löysin kaupasta tuollaista mangososetta, jota en ollut itse koskaan ennen nähnyt. Purkin kyljessä sanotaan siinä olevan täyttä hedelmää 100% sekä lisäksi se on makeuttamaton ja lisäaineeton. Vaikutti hyvältä! ;) Päätin tehdä siitä mangorahkaa. Lisäksi ostin purkin maitorahkaa, Flora Vanillaa sekä tölkin mangoviipaleita.

1269603245_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kerma vaahdotetaan, jonka jälkeen sinne lisätään rahka, vähän sokeria (ja vaniljasokeriakin, jos Flora Vanilla ei vielä tarpeeksi vaniljoita makua =D ), mangosose sekä paloitellut mangot ja koko soossi sekoitetaan keskenään. Halutessaan rahkaa voi pitää jonkun aikaa jääkaapissa, mutta hätähousut omistaville rahka uppoaa heti suuhun ;)
Kuvassa tuo rahkani näyttää erityisen säälittävältä "koristeineen" :D Mutta maku oli aivan huumaavan ihana! Vei ihan kielen mennessään... Rahkaa tuli kyllä vähän liikaakin syötäväksi ja mietin mitä siitä voisi tehdä... Kääretorttukin kävi mielessä, mutta en sitten millään jaksanut alkaa leipoa sellaista =D Siispä keksin salmiakkisen-mangotiramisun, josta nautimme seuraavana päivänä.

1269603747_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaapissa on ollut pitemmän aikaa jemmassa vähän salmiakki-chili-Dominoita ja päätin käyttää ne hyödyksi tässä. Dominot murskataan esim. pakastepussissa. Annoskulhoon (meidän tapauksessa viinilaseihin...) nostellaan vuorotellen sekä rahkaa että keksinmuruja. Nämä omat versioni eivät nyt mitään näteimpiä ole, mutta mahaan löysivät tien nopeasti ;) Ihan hyvä oli tämän makuyhdistelmä, suosittelen ainakin kokeilemaan!

Niin ja tuosta tiramisusta vielä - siitä on varmasti monella omat versionsa. Meillä oli ennen muinoin "köksän" tunneilla tapana tehdä sellaista tiramisua, johon laitettiin murskattuja Dominoita sekä kerma-maitorahka-sokeriseosta vuorotellen päällekkäin, kuten ylläolevassa kuvassa. Oli helppoa ja niiiin hyvää! =D