Tuossa jokunen viikko takaperin sain tuotenäytteitä Olvin uutuuksista. Ihastuin heti tuohon Vattulimonaadiin! Se on aivan ihanaa! Eikä ole niin hiilihappopitoista kuin limsat yleensä ovat. Ostin sitten Sitso- ja Satsulimonaadit, jotka myöskin olivat todella hyviä. Kaikki kolme pääsivät heti samantien suosikkilimppareihini. :)

Sitten muihin juomiin. FIZZ Sparkling Drysta en tykännyt. Se oli ihan liian kuivaa omaan makuuni. Mies taas sitten tykkäsi siitä. Että näin meillä. ;D Leguana-lonkero oli hyvää. Maistui eksoottiselta, joka on ihan piristävää lonkeroissa. Trooppiset hedelmät- ja Aino-siiderit olivat kumpainenkin ihan jees. Siidereitä en vain ole juonut pitkään aikaan, kun olen tykästynyt enemmänkin lonkeroihin. Mutta kyllähän nuo toimivat jotenkuten. :D Aino-siiderihän on muuten mansikanmakuista. 

Oluita minä en juo, joten mieheni pääsi testailemaan niitä. Hänen sanojaan lainaten Sven Tuuva oli hieman liian kitkerän makuista ja vähän laimeaa.  Reino-olut taas päätyi top5:een, maut balanssissa, ei liian maltaista,  erittäin hyvin humaloitu ja makutasapaino oli optimaalinen. Että näin. ;) 

Kiitos vain Olville näistä makuelämyksistä! :)