1282772658_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tehtiin yhteistuumin miehen kanssa tätä namia kanalasagnea. On kyllä aina niin mukava puuhastella toisen kanssa keittiössä ja tehdä yhdessä ruokaa. :) Kanalasagne on yksi meidän herkkuruoista, helppoa ja hyvää, niin kuin meidän keittiössä kaikki tuppaa olemaan! =D Niin ja huomatkaa lasagnen päällä oleva persilja! Ostin tuoretta persiljaa ihan sitä varten, että voin laittaa sitä koristeeksi ruokien päälle ja saan sitä kautta nätimmät kuvat blogiin... *kröhöm* Kumpikaan ei persiljasta tykkää, mutta mitäpä sitä ei bloginsa eteen tekisi? :O Ajattelin yrittää kasvattaa tuota persiljaa niin kauan kuin se nyt hengissä pysyy. Wish me luck!

lasagnelevyjä
400 g Atrian pehmeän pippurinen broilerin fileesuikaleita
n. 3 dl ruokakermaa
1 prk Rainbow'n chilitomaattimurskaa
100 g Rainbow'n paprika-sipuli-tuorejuustoa
sinihomejuustoa
juustoraastetta
1 prk ananaspaloja
(maitoa)

Ruskista broilerin fileesuikaleet. Sekoita joukkoon kerma, tomaattimurska, tuorejuusto, hieman sinihomejuustoa ja vähän juustoraastetta. Anna saostua hetki.

Kaada hieman kastiketta öljytyn vuoan päälle ja lado siihen lasagnelevyjä. Kaada taas hieman kastiketta + laita ananakset tähän väliin. Laita lasagnelevyjä kastikkeen ja ananasten päälle ja kaada loput kastikkeesta levyjen päälle. Ripottele juustoraastetta koko pinnan alueelle. Jos kastikkeen vähyys huolettaa tässä vaiheessa, voit kaataa hieman maitoa lasagnen päälle. Tai olla viisaampi kuin me ja laittaa vähän enemmän kermaa/maitoa itse kastikkeeseen. ;) Paista lasagnea 225 asteessa n. 35-40 minuuttia.


Ai niin, tänään (tai no kellon mukaan eilen) tuli blogiin uusi kävijäennätys. Nimittäin saman päivän aikana blogissani vieraili 201 uniikkia kävijää! Olen niin odottanut koska tuo 200:n hengen rajapyykki menee rikki ja nyt se tapahtui. SUURET kiitokset kaikille, jotka täällä jaksavat vierailla! :)