1299177993_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt taas vähän kanasta ruokaa! :) Tällä ohjeellani osallistuin vuorostaan Hotelli Helkan järjestämään kilpailuun. Käykäähän katsomassa minkälaisia upeita annoksia muut ovat tehneet! Noitahan voisi melkein jo kutsua taideteoksiksi, niin nättejä ovat! :) Kuten omasta kuvastani huomaa, niin siihen ei ole nyt tullut tosiaankaan panostettua samalla lailla kuin muut... Mutta ruoan maku on ainakin tosi hyvää! =D Siitä en sitten tiedä onko sopiva ravintolaruoaksi, mutta tulipahan osallistuttua. :) Ohje on kolmelle hengelle.

3 kpl broilerin marinoituja rintaleikkeitä
4,5 dl vettä
1 kanaliemikuutio
n. 2 tl currya
½ tl mustapippuria jauhettuna
2 dl Torino Ohrahelmeä
1 dl kermaa
1 paprika
1 sipuli
50 g pakastemaissia
70 g Aurajuustoa
1 prk ananaspaloja
öljyä

Vesi laitetaan kiehumaan ja sen joukkoon lisätään kanaliemikuutio, mustapippuri ja curry. Kun vesi on kiehahtanut, sitä sekoitetaan niin että mausteet ovat sekoittuneet siihen kunnolla. Uunivuoka voidellaan öljyllä. Vuoan pohjalle laitetaan Ohrahelmet, ananaspalat, pilkotut paprika ja sipuli, maissit sekä Aurajuusto hyvin pieninä paloina. Näiden päälle kaadetaan varovasti keitetty ja maustettu vesi sekä desilitra kermaa. Sen jälkeen vuokaan asetellaan broilerin rintaleikkeet. Sitten vuoka onkin valmis uunissa paistettavaksi. Paistoaika 200 asteessa on noin 50 minuuttia.


Psst! Jos haluat säästää hieman sähköä ja omistat vedenkeittimen, voit kiehauttaa veden keittimessä ja kaataa veden erilliseen kulhoon, jossa sekoitat siihen sekä mausteet että kanaliemikuution! :)