Chef Janne täällä pitkästä aikaa. Tapana on koetella rajoja ja yrittää valmistaa perinteisiä herkkuruokia (TM) - oli siis vain ajan kysymys, koska suuri suosikkimme, Kotipizzan Kotzone, päätyy ruokalistalle.

Hommahan on hyvin simppeli ja lopputulos paitsi muhkeampi & makoisampi, myös puolet halvempi kuin Kotipizzassa. Kaikella kunnioituksella toki makoisia safkoja loihtivalle yritykselle. Tässä postauksessa on sekä kana- että kebabversio. Eri aikoihin valmistetut, mutta kuitenskin.

Ensin - tee pizza. Pohjana ei kuitenkaan kannata käyttää aiempien ohjeidemme pizzapohjaa, koska siitä ei tule mitään hiivan turvottaessa taikinaa. Parempi ohje pohjaksi on kana- ja kebabrullissa käyttämäni.

Lopputuloksen pitäisi näyttää tuolta. Älä anna setin olla uunissa liian kauan, jotta sitä saa vielä käännettyä kaksin kerroin, kuten asiaan kuuluu.

Seuraavaksi lyödään päälle reilusti salaattia, tuorekurkkua ja tomaattia. Kebabversiossa lisänä on myös pienittyjä jalapenoja ja kanaversiossa ananasta.

Kebaba. Homman kruunaa armo tujaus Korv Göranin kebukastiketta.

Kana. Sitä mehevöittää Korv Göran ja main chef Henskiksen tekemä currymajoneesi. Salaattia olisi pitänyt olla yhtä paljon kuin mitä kebabversioon laitoin, jottei syö pelkkää taikinaa, jota reunoille väkisinkin jää.

Lopuksi eväs siis taitetaan kaksin kerroin ja pistetään puoliksi. Ei sitä oikein muuten saa syötyäkään. Sitten ei muuta kuin antaa palaa. Puolikkaasta tulee raavas mies varsin kylläiseksi, kun reilu 7 euron kotipizzalainen pitää imaista kokonaan ja vieläkin jää pieni huikea.