1265500617_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nämä olivat ihan hyviä - tosin meinasivat vähän epäonnistua, kun en saanut tehtyä taikinaa halutulla tavalla ja uunissa alkoi muffineista voit valua ympäri uunia :S Lopputulos: kämppää oli pakko tuulettaa yli -20 asteen pakkasella =D Kaiken lisäksi taikinaa oli valunut muffinipelillä paperisten vuokien ympärille niin, että näytti siltä kuin muffineissa ei olisi koko paperivuokia lainkaan! :P Noh, ensi kerralla voisin testailla jotain muuta reseptiä.. En muista enää mistä tämän reseptin otin, sillä tulostin sen pikapikaa itselleni mieheni koneella enkä jaksa enää mennä tonkimaan sen koneen sivuhistoriaa, kun näidenkin tekemisistä on jo parisen viikkoa aikaa =D Noh höpinät sikseen ja tässä tulee itse resepti!

Mustikkaiset valkosuklaamuffinit (12 kpl)

125 g voita tai margariinia
1,5 dl sokeria
3 munaa
1 tl vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
50-100 g valkosuklaata (itse laitoin sellaisen Fazerin 100g leivontasuklaan tähän..)
2 dl mustikoita

Ota voi ja munat huoneenlämpöön noin vartti ennen leipomisen aloittamista. Rouhi suklaa veitsellä pieneksi ja pistä sivuun odottamaan. Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Sekoita sokeria ja voi kulhossa sileäksi seokseksi (tämä kohta meni itselläni siis vähän huonosti :< ) lusikan tai puuhaarukan avulla. Lisää munat yksitellen sekoittaen voisokeriseokseen. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään. Lisää muna-voi-sokeriseokseen vuorotellen tilkka maitoa ja muutama lusikallinen jauhoseosta. Sekoita lusikalla, älä vatkaa taikinaa. Lisää taikinaan suklaarouhe ja jäiset mustikat varovaisesti käännellen taikinaan.

Asettele muffinipellille paperiset vuoat ja täytä ne taikinalla. Laita muffinipelti uuniin keskitasolle ja paista 20-25 minuuttia (ai niin tässäkin meni itsellä jokin vikaan, kun jouduin pitämään näitä varmaan 35-40 minuuttia uunissa O__o).

Koristele esim. sokerikuorrutteella ja nonparelleilla.