Viikonloppuna jäi vähän perunamuussia päivän ruoasta yli, josta ajattelin tekeväni jonkinlaista leipää. Googlettelemalla löysin mm. tämän reseptin, joka vaikutti niin helpolta, että ryhdyin samantien tuumasta toimeen! Perunamuussi muuten haisee ja maistuu seuraavana päivänä aikas kamalalta, oletteko muut huomanneet? =P Ja vähän pelkäsin tuleeko se sama maku näihin rieskoihinkin. Onnekseni ei tullut, vaan nämä maistuivat todella hyviltä! =) Sain ohjeella neljä rieskaa.
Sekoita perunamuussin sekaan nopeasti jauhot ja kananmuna, vältä ylimääräistä vaivaamista. Läpyttele taikinasta jauhotetuin käsin leivinpaperille rieskoja ja pistele haarukalla. Paista 250 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes pinta alkaa saada väriä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.