Kaikki Fond “du Chef ”-variantit on valmistettu huolella valituista raaka-aineista. Ne eivät sisällä lisättyjä arominvahventeita, säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Täyteläinen maku syntyy ainesosista, jotka ovat saaneet kiehua hiljalleen tuntikausia, aivan kuin kokki olisi valmistanut fondin.

Pääsin taas buzzaamaan ja tällä kertaa tuotteina ovat Knorrin Fond "du Chef"-fondit. Lyhyesti sanottuna buzzaus tarkoittaa sitä, että voit päästä testaamaan tuotteita, joita voit lahjoittaa eteenpäin ystäville/tutuille yms. samalla kertoen tuoteista lisätietoa. Buzzadoriksi voit liittyä täällä! :) Hassua, kun olen pitkään miettinyt näiden testaamista, mutta en kuitenkaan ole niitä koskaan uskaltautunut ostamaan. Siksi olikin niin mukavaa päästä testailemaan näitä! :) Kaikkia muita olen testannut itse paitsi tuota kalafondia. Meillä kun ei tehdä kalaruokia, mutta fondit ovat päätyneet kyllä parempiin koteihin. :D Ja kaikkien näiden testailujen jälkeen voin sanoa, että tulen taatusti ostamaan ainakin liha- ja kasvisfondia. Kanafondi ei ollut omasta mielestäni niin hyvää verrattuna noihin kahteen.

Kasvisfondi on monikäyttöinen – se käy esimerkiksi keittoihin, marinaadeihin,
lasagneen ja
gratiineihin, uunijuureksiin, leipätaikinaan tai maustamaan
vaikkapa pastan, perunoiden tai riisin keitinvettä.

Kasvisfondia olen käyttänyt mm. munakastikkeessa ja soijabolognesessa

Kalafondissa yhdistyvät turskan maku, valkopippuri, liperi ja laakerinlehti.
Käytä fondia pastakastikkeiseen, kalagratiiniin tai keittoihin.

Lihafondin täyteläinen maku sopii erinomaisesti kaikille pihvi- ja liharuoille. Voit myös
lisätä sitä kastikkeisiin, keittoihin, patoihin, piirakoihin, gratiineihin ja
uunijuureksiin saadaksesi täyteläisemmän ja pehmeämmän maun.

Lihafondia olen käyttänyt mm. jauhelihakastikkeessa lihaliemikuution sijaan. Tuli tosi hyvää, NAM! :) 

Kanafondi sopii hyvin kaikkiin linturuokiin. Se maustaa erinomaisesti myös kasviksia, pastaa, kastikkeita, riisiä, piirakoita, risottoa, marinaadeja ja paljon muuta - niin arkeen kuin juhlaan.

Kanafondia olen käyttänyt mm. maustamaan riisiä ja broileria. Riisin maustamisessa fondi oli ihan hyvää,
broileriin taas täytyi lisätä lisää mausteita, sillä olemme niin kovia mausteiden ystäviä. :D

Tee näin!

1. Valmista ateria tavalliseen tapaan.
2. Avaa Knorr Fond "du Chef". 
3. Lisää se 5 dl:aan kuumaa vettä tai suoraan ruokaan.
4. Nauti!

Kursivoidut tekstit Buzzadorin sivuilta.