3 yötä jouluun!
Tein tänään piiiiiitkästä aikaa kuivakakkua! :) Tein jogurttikakkua Sumin anopin ohjeiden mukaan. ;) Sain tällä tuollaisen ihan pikkuisen kakun ja vähän isomman kakun! Taikinaan laitoin sitruunanmakuista Bulgarin jogurttia, joka sopi tähän mielestäni oikein hyvin! Päällimmäisenä makuna kaneli ja alta puskee ihana sitruunan maku. :) Isompi kakkunen menee jouluna kotiini tuliaiseksi, toivotaan että se pysyy jääkaapissa hyvänä nämä päivät! =)
200 g jogurttia (Bulgarian jogurtti sitruuna)
2 munaa
200 g voita sulatettuna
5 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
1 tl ruokasoodaa
2 tl vaniljasokeria
2 tl kanelia
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhoseokseen jogurtti, munat ja sulatettu rasva.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteessa n. 60 minuuttia (pidin itse kakkuja n. 35-45 min).
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.