1244661285_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Taikina:

1 ps Sunnuntai Suklaanmakuista Kakku- ja Muffinssimixiä
1 dl rypsiöljyä
2 dl vettä

Koristelu:

tummaa tai valkoista suklaata
mansikoita
Flora Vanilla

Lisää mixiaineksiin öljy ja vesi. Sekoita tasaiseksi ja kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun torttuvuokaan (halkaisijaltaan n. 24 cm). Paista 175-asteisessa uunissa keskitasolla 25-30 min. Kumoa ja jäähdytä. Voit valuttaa tortun pinnalle sulatettua tummaa tai valkoista suklaata.
Itse sulatin levyn Pandan tummaa suklaata ja laitoin tortun hetkeksi jääkaappiin viilenemään. Pilkoin tällä välin mansikat lohkoiksi ja otin tortun pois viileästä. Asettelin mansikat tortun reunalle ja keskikohtaan raastoin Fazerin sinistä ja valkoista-suklaapatukasta sopivan kokoista suklaa"silppua". Keskelle asetin vielä kokonaisen mansikan (kuvassa torttu on jo aika syöty ;].. ) ja lopputuloksena oli oikein nätti torttu. Ja näinkin helposti valmistettu! :)
Lisäksi vispasin Flora Vanillaa pieneen kulhoon, josta halukkaat saivat sitä laittaa torttupalansa päälle. Oli oikein makoisaa!

Alkuperäinen resepti on täältä.