Raparperinvarret on helpointa säilyttää pakastamalla ne! Kuori varret kevyesti ja leikkaa ne sentin, parin viipaleiksi. Pakasta raparperinvarret pussissa hieman sokeroituna. Näin saa nauttia raparperipiirakasta vaikka keskellä talveakin. ;-)
tiistai, 19. kesäkuu 2012
Raparperinvarret on helpointa säilyttää pakastamalla ne! Kuori varret kevyesti ja leikkaa ne sentin, parin viipaleiksi. Pakasta raparperinvarret pussissa hieman sokeroituna. Näin saa nauttia raparperipiirakasta vaikka keskellä talveakin. ;-)
HUOM! Uusi blogini sijaitsee osoitteessa: http://henskis.blogspot.fi/
Tervetuloa!
Vuonna -85 syntyneen höpsön naisen leivonta- ja ruokablogi suoraan Keski-Suomen ytimestä. :) Reseptejä olen keräillyt sieltä sun täältä ja muokkaillut niitä myös hieman omaan makuuni sopivaksi. Toivottavasti sinäkin löydät leipomusteni ja ruokieni joukosta itsellesi sopivan herkun! Tervetuloa Henskiksen keittiöön! ^__^
ETHÄN KOPIOI KUVIA ILMAN LUPAA!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.