Tein ruokaa ensimmäistä kertaa Kariniemen uutuudesta, Kananpojan Hunajasiivistä. Tykättiin miehen kanssa molemmat hurjasti näistä, olivat oikein makoisia ja sopivasti maustettujakin. Eivät lainkaan tulisia kuten eräät hornetit...
Tähän ruokaan laitoin:
Kananpojan Hunajasiipiä
riisiä
kanaliemivettä (johon sekoitin mukaan myös hieman currya, chiliä ja sitruunapippuria)
ananasta
sinihomejuustoa
paprika-sipulituorejuustoa
ruokakermaa
Laita vuoan pohjalle riisiä ja näiden päälle ananakset, sinihomejuusto ja tuorejuustopalasia. Keitä kanaliemikuutio vedessä ja lisää sinne mausteita. Asettele hunajasiivet riisipedin päälle ja kaada koko komeuden päälle kerma ja kanaliemivesiseos. Paista uunissa 225 asteessa n. 35-40 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.