1255189145_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:

Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

 

Jee, sain tunnustuksen iki-ihanalta ravenwavesilta, kiitos :) Tässäpä ne seitsemän tunnustusta minusta..


1. Rakastan herkkuja. Liikaa. Kun ostan/saan herkkuja, ne on syötävä kaikki heti samantien, vaikka tulisi kuinka paha olo. Viisasta? Ei. Mutta en mahda itselleni mitään :D

2. Haluaisin niin kovasti kissan, että minua alkaa itkettää aina kun katselen söpöjen kattien kuvia/videoita :<

3. Jos syön joskus Pirkan pastaa tomaattikastikkeessa, sinne on laitettava sekaan tietynlaista salmiakkia sulamaan. Tapa on tullut itse asiassa tämän tunnustuksen minulle antaneelta ;D

4. Rakastan myös luontoa. Voisin istua laiturilla kuuntelemassa lintujen laulua tuntikausia ja katsella horisonttiin. Rakastan myös hiljaisuutta, jota luonto tarjoaa.

5. Haluaisin ruusunpunaiset Hai-saappaat. Olen ollut viime vuosina lähinnä mustan ystävä, mutta viime aikoina olen innostunut vähän värikkäimmistä yksityiskohdista. Miten ihanalta näyttäisikään nämä saappaat sateisella ilmalla mustien vaatteiden kanssa? 

6. Leipomisesta on tullut intohimoni. Jos on tiedossa, että on tulossa vieraita muuten vain tai juhlien vuoksi, alan suunnitella heti mitä kaikkea voisin heille leipoa. Joskus en meinaa saada öisin untakaan sen tähden, kun mietin niin yksityiskohtaisesti mitä leivon, miten leivon ja minkälaiselta lopputuloksen haluan näyttävän. En kai ole pakkomielteinen..?

7. Tänä talvena aion mennä laskemaan mäkeä vähintäänkin jollain vanhalla liukurilla, tehdä lumiukon sekä -linnan, käydä hiihtämässä keskellä metsää ja tehdä sinne nuotion, jonka äärellä paistaa makkaraa ja juoda kuumaa kaakaota/mehua. Kaipaan näitä lapsuusajan hetkiä <3Tunnustukset lähtevät eteenpäin näille henkilöille (en nyt jaksa linkittää seitsemää blogia) :

Saoka

Minttu-Maaria

Vaka