Makuraati palaa taas monen kuukauden tauon jälkeen! =D Tässä on pitkin kesää tullut maisteltua vähän kaikenlaista, kaikkea en jaksa tähän edes laittaa! :P Katsellaans mitä uutuuksia syksy tuo tullessaan. :) 

Pirkan Crème Brûlée-suklaata maistoin ensimmäistä kertaa ja ihastuin tähän heti. Sisällä oli ihanaa rasahtelevaa täytettä, tosin hyvin makeaa sellaista. Montaa palaa kerrallaan tätä ei siis tosiaankaan pysty syömään, etenkin kun palaset olivat aika isokokoisia. Tämä on enemmänkin sellainen nautiskelusuklaa, jota naatiskellaan hiljalleen pala kerrallaan. Kahvin kanssa sopisi varmasti, jos sitä joisin. ;)

9/10

Ingmanin Creamy-jäätelö makuna vadelma & muffinssi. Tämä oli MiniManissa tarjouksessa parilla eurolla, joten pakkohan se oli ostaa pois kuleksimasta. =D Ja olihan tämä tosi hyvää! Tuolla seassa oli vaniljakeksin palasia, jotka sopivat jäätelöön kuin nenä päähän. Tätä voisi ostaa uudestaankin!

9/10

Gemellin valkoinen kuitupasta oli myöskin tarjouksessa, joten sekin pääsi ostoskoriini. Maistui pakkauksen lupauksien mukaisesti ns. tavalliselta pastalta. Eli siltä kunnon hiilarimössöpastalta. ;) Oli oikein jees, jos tätä vielä kaupasta löydän, niin enköhän sitä taas osta.

8½/10

Valiojogurtin uusi kausimaku on ananas-kookos. Eniten tässä maistuu tuo ananas, mutta jälkimakuna tulee ihana kookos. Harmi, kun ei ole Hylaa, niin en viitsi tätä juurikaan ostaa. Mutta syökää te, joilla mahat paremmin kestää. =D

9-/10

Hartwallilta on tullut uusi Jaffa Zombie Marja -niminen limsa. Makuna tässä on herukka, karpalo ja mansikka. Itse tykkäsin tästä kovasti! Oli enemmänkin mehumaisemman makuinen kuin limsat yleensä. Ja maku muistuttaa vähän sitä Napapiirin Jaffaa! Nam!

9½/10

Arla Apetina Salad Solutions Lemongrass -juustoa tuli kokeiltua erään salaatin kanssa. Valitettavasti en tykännyt tästä yhtään. :( Taitaa olla tuo sitruunaruoho sellaista, jonka maku ei minuun iske. Kouluarvosana tuleekin olemaan huonoin mahdollinen. :P

4/10

Pandalta tuli kesällä uutuuksia, joihin tämä Valloittava Valkoinen Rapea Riisi & Hassel kuuluu. Tämä on kyllä niin minulle tehty suklaa. Riisi ja hassel sopivat kummatkin tähän niiiin hyvin, voi että! =D Tätä onkin tullut ostettua useamman kerran kaupasta.

10-/10

Taisi jo keväällä tulla Suomen kauppoihin näitä Ahlgrensin Bilar-karkkeja. Itse olen syönyt vain näitä suolaisia lakritsiautoja ja näihinkin tuli tykästyttyä aika kovasti! =D Oletteko te muut syöneet niitä muita makuja, mitä olette tykänneet?

8+/10

Panda toi Zabaglione-maun suklaalevyksi asti. Vihdoinkin! =D Itse olen aina tykännyt niistä suklaista Juhlapöydän konvehtirasioissa. Tai ainakin muistaakseni Zabaglioneja niistä löytyi? Levy on 100 gramman painoinen ja minusta juuri sopivan kokoinen. =)

9½/10

Ja viimeisenä tämä Maraboun ihanista ihanin Sensation Blueberry & Milk-suklaa. Sisältä löytyy makeaa maitotäytettä ja mustikkaa. Tämäkin yllättäen todella makeaa, mutta ahhh niin hyvää että alta pois! =D

10-/10