Eilen tein mansikkamarenkeja, joista tulikin oikein suloisia ja maultaan makoisia! :) Tein nämä samantyylisesti kuin turkinpippurimarengitkin. Tätä samaa reseptiä oli käytetty joissain muissakin blogeissa. Nami nami! :D Jäljelle jääneistä keltuaisista voi tehdä vaikkapa lemon curdia.

3 valkuaista
3 dl mansikanmakuista tomusokeria
1 tl omenaviinietikkaa 

Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaisia sekä 1 dl sokeria n. 2 min ajan. Lisää loput sokerista ja vatkaa n. 8 min. Lisää etikka ja vatkaa vielä hetki. Llaita massa pursotinpussiin. Pursota marengista tähtityllalla ruusukkeita leivinpaperin päälle. Paista 75 asteessa n. 2½  tuntia. (Pidin itse marenkeja uunissa n. 3 tuntia, jonka jälkeen sammutin uunin ja jätin marengit sinne jälkilämmölle pariksi tunniksi.)