Pääsin mukaan buzzaamaan Dr. Oetkerin Stoneoven Tradizionale-pizzoja. Buzzauksesta löydät lisätietoa Buzzador-sivustolta. :) Lyhyesti sanottuna buzzaus tarkoittaa sitä, että voit päästä testaamaan joitain tuotteita, joita voit sitten lahjoittaa myös ystävillesi/tutuillesi yms. samalla kertoen tuotteista lisätietoa. Tässä tapauksessa buzzaus tapahtui syöttämällä vieraille pizzaa. :D Niin ja minä pönttö unohdin tietysti ottaa kuvat niistä valmiista pizzoista. Noh ehkä noista pakkauskuvista saa vähän osviittaa miltä ne näyttävät. :)
 

Dr. Oetkerin Stoneoven Tradizionale-pakastepizzat maistuvat
ja näyttävät aidoilta, italialaisilta kiviuunipizzoilta.
Tradizionale-pizza on esipaistettu korkeassa lämpötilassa
suoraan kuumalla kivellä, joka antaa pizzalle oikean kiviuunipaistoaromin.
Pizzan pohja on pinnalta rapea ja
sisältä mehevän kuohkea. Reuna on ohut, leveä ja jauhoinen.
Tummat pilkut reunoissa kertovat kiviuunipaistosta.

STONEOVEN TRADIZIONALE TONNO
Tradizionale Tonno–pizzassa on täytteenä:
- reilusti tomaattisosetta,
- Edam-juustoa ja
- tonnikalaa.
Lisäksi pizzan päällä on mustia oliiveja.

STONEOVEN TRADIZIONALE MOZZARELLA
Tradizionale Mozzarella–pizzassa on täytteenä:
- reilusti tomaattisosetta,
- Mozzarella-juustoa ja
- raikkaita kirsikkatomaatteja.

STONEOVEN TRADIZIONALE SALAME
Tradizionale Salame–pizzassa on täytteenä:
- reilusti tomaattisosetta,
- Edam-juustoa ja
- maistuvaa salamia.

Kursivoitu teksti kopioitu Buzzador-esitteestä.

Itse maistoin Salame- ja Mozzarella-pizzoja. Tonno jäi minulta maistamatta, kun en siitä kalasta niin tykkää. Mutta niin, itse kyllä tykkäsin tuosta salami- sekä mozzarella-pizzasta. Ei ne kyllä maultaan eronneet juurikaan muista pizzoista, mutta pohja oli kivan rapea. Mozzarella-pizzassa olivat hyviä nuo kirsikkatomaatit, niitä olisi tosin voinut olla pizzassa vähän enemmänkin mukana. Tuota Mozzarella-pizzaa voisi hyvin myös tuunata omaan makuun, esim. laittamalla päälle vaikkapa kinkkusuikaleita tai lisää kasviksia. Salami-pizzoja en yleensä syö, mutta tämä pizza yllätti iloisesti ihan hyvällä maullaan. :)

Tonno-pizzassa jäin ihmettelemään oliivien vähyyttä (niitä oli siis todella vähän pizzan päällä) ja sitä miten paljon pizzaan oli laitettu punasipulia. Sitä ei kuitenkaan mainita tuossa pizzan esittelyssä, joka olisi kuitenkin mielestäni aiheellista, sillä sitä oli kuitenkin pizzan päällä enemmän kuin esim. noita oliiveja. Tai ainakin meidän pizzassa oli. :D

Näistä pizzoista voisin harkita ostavani uudelleen ainakin Mozzarellaa. Pizzojen hinta vain vähän harmittaa (n. 3,5 e). Mutta katsotaan nyt tuleeko tulevaisuudessa pizzoja pakastimeen. :D