14...13...12 yötä jouluun!

ARVONTA ON NYT PÄÄTTYNYT! :)

Blogini täyttää 1,5 vuotta ja sekä sen, että joulun kunniaksi, järjestän pienen arvonnan teille rakkaat lukijat! :) Joulukalenterin kolme luukkua laitoin nyt poikkeuksellisesti  tähän samaan postaukseen, sillä arvonta on voimassa 12.12. klo 24 asti. Voittajan arvon maanantaina 13.12. Muistathan laittaa nimimerkkisi kanssa myös blogi-/sähköpostiosoitteesi, niin saan otettua sinuun heti yhteyttä arvottuani voittajan. :)

Monissa blogeissa on ollut nyt joulusia arvontoja jouluisine kysymyksineen, mutta minä ajattelinkin kysyä teiltä jotain vähän poikkeavaa! ;) Kysymys kuuluu:

Jostain kumman syystä Gordon Ramsay on tulossa luoksesi syömään! Mitä tarjoaisit hänelle alku-, pää- ja jälkiruoaksi ja miksi juuri valitsemasi vaihtoehdot? Kaikkien vastanneiden kesken arvon seuraavanlaisen palkinnon:

1291918525_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

IVANAhelsingin (for Luhta Home) ihanan "Maatushka"-patalapun sekä kauniin punaiset Marimekon pienet lautasliinat! :) Nyt jos koskaan kannattaa siis miettiä mitä tuolle raivopäiselle tv-kokille haluaisit tarjota! :D

Psst! Gordon Ramsayhan on tunnettu mm. ohjelmistaan Kauhukeittiö ja Kurjat kuppilat.