1301251913_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meiltä oli jäänyt yksi ylimääräinen broilerin reisikoipi syömättä edellisellä aterialla, niin väsäsinpäs siitä sitten vähän iltapalaa itselleni salaatin muodossa. Ja tulikin niin "tuhti" iltapala, että puolet jäi seuraavalle päivälle aamupalaksi. :P Tästä löytyypi:

marinoitu broilerin koipireisi
salaattia
kurkkua
tomaattia
punasipulia
valkosipulikrutonkeja

kastike:

öljyä
sitruunamehua
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa

Leikkaa broilerin koipireidestä sopivan kokoisia paloja. Revi salaatti ja pilko kurkku ja tomaatti sekä leikkaa punasipuli renkaiksi. Asettele salaatin päälle broilerin ja krutonkien kera. Valmista kastike sekoittamalla vähän öljyä, sitruunamehua, mustapippuria ja suolaa keskenään. Valuta salaatin päälle. Koristele halutessasi persiljalla.