1260218432_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään sain toisen SLY-pakettini! Paketti oli edeltäjänsä tavoin oikein ihana! :) SLY:lleni tiedoksi, turhaan jännitit, onnistuit taas paketin sisällössä, sait todellakin ilahdutettua minua oikein paljon! (:


Paketti sisälsi tällä kertaa:

*Silikoninen jääpalamuotti (tällä kyllä tekisi mieli kokeilla jotain karkkien tekoa, kun on niin kivat kuviotkin tuossa muotissa)
*Christmas ornament lumitähdet (aivan söpöjä lumihiutalekoristeita, nämä löytävät kyllä paikkansa meiltä! :] )
*liivatelehtiä (näitä tosiaankin kuluu.. Taas olisi juustokakun aika piakkoin ;D)
*ruokasoodaa
*leivinjauhe (näitä kahta kyllä tarvii aina!)
*mantelijauhe (ei ole tällaista tullut ennen käytettyä, mutta katsotaan josko sitä löytyisi jokin kiva resepti, jossa mantelijauhetta voisi hyödyntää)
*Nescafé Vanilla-pussi (en totta puhuen kahvista oikein välitä, mutta tätähän voisi leivonnassa tosissaan hyödyntää! Mmmm vaniljaisia mokkapaloja vaikkapa :] )
*vaniljavanukasainekset (heh, SLY tosiaan taas luit ajatuksiani. Tänään katsoin juuri samaa pussia vaniljan sekä suklaan makuisina ja mietin, että olisi kiva joskus kokeilla niitä.. No nyt saan kokeilla ainakin toista, jee!)
*lumipallomakeiset (nämä katosivatkin jo suurimmaksi osaksi parempiin suihin.. Tai no pelkästään omaan suuhuni =D Mistä näitä oikein saa?)
*2 lahjapussia (voi miten söpöjä!)
*2 korttia, joista toisessa jääsuklaaresepti ja toinen on Marilyn Monroe-aiheinen <3 Kyllä aina Marilynille jääkaapin ovesta paikka löytyy! ;)

 

Kiitoksia taas oikein paljon SLY ihanasta paketista! :]