Tällä viikolla tein nimipäiväni kunniaksi itselleni pikaisesti pikkuisen juustokakun 15 cm:n irtopohjavuokaan. Tai no eihän tuossa juustoa ollut laisinkaan eli kutsukaamme sitä hyydytetyksi kakuksi. :D Resepti oli kutakuinkin sama kuin aikaisemmassa tiramisukakussa, nyt vain sekä täytteeseen että päällysteeseen laitoin vaahtoutuvaa vaniljakastiketta. Niin ja täytteseen laitoin tällä kertaa mukaan myös Fazerin tummaa suklaarouhetta. Sopi mielestäni tuohon tosi hyvin!

Huomaa taas hyvin, kumpi kuvista on otettu salamalla ja kumpi ei. =D

Koska kaikki rahka-vaniljakastikeseoksesta ei olisi mahtunut millään tuohon irtopohjavuokaani, nautin loput rahkan muodossa uudesta kulhostani. Nam! Olen joskus laittanut tuon tiramisurahkan joukkoon myös mustikoita ja sekin oli tosi herkullista! Kannattaa kokeilla nyt kun noita rahkapurkkeja vielä kaupoista löytynee. :P