Ravintolapäivää vietettiin taas Jyväskylässäkin ja kävin nauttimassa vegaanisen balkanilais-slaavilaisen brunssin Tanssisali Lutakon kahvilassa Katiskattaren ja Makuturistin kanssa. Edellisestä Ravintolapäivästä juttua täällä

Tulipa maistettua ensimmäistä kertaa seitania ja mielestäni se muistutti koostumukseltaan lähinnä kengänpohjaa.. :D Makukaan ei oikein miellyttänyt minua, joten tuskinpa tuosta tulee ainakaan itse tehtyä ikinä mitään. Muut ruoat olivatkin sitten oikeinkin hyviä! :) Olisi mieli tehnyt käydä kysymässä reseptien perään, mutta keittiössä kävi semmoinen kuhina ettei sinne viitsinyt änkeä sekaan. :D Nuo pasteijat olisivat muuten menneet niin jauhelihapastejoista! Hyvin jännää miten soijarouheesta voikin saada niin lihamaista.

Kuppikakkuja oli tarjolla kolmea erilaista ja itse maistoin tuota suklaista versiota. Ja oli muuten hyvin suklaista ja todella I-H-A-N-A-A! 

Käytiin vielä kiertelemässä kaupungilla, josta löytyi muitakin Ravintolapäivän ravintoloita. Aurinkokin pilkisti sopivasti pilvien raosta, mutta harmi kun ulkona kävi todella kylmä tuuli! Saas nähdä milloin seuraava Ravintolapäivä järjestetään. Toivottavasti silloin on jo lämpimämmät kelit. :)