1300473230_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt pitkästä aikaa pukkaa reseptiä blogiin! =D Tein tänään tällaisia rullia viljaporsaan ulkofilepihveistä. Alunperin tarkoituksenani oli paistaa ne ihan vaan sellaisenaan hieman maustettuna, mutta jostain  aivojeni perukoilta tulikin idea tällaisiin juustorulliin. Jääkaapista löytyi taco-tuorejuustoa, jonka ajattelin sopivan näihin ja niinhän se tekikin. Nämä rullat olivat ihan käsittämättömän hyviä! Ihanan maukasta ja mehukasta, voitte uskoa että näitä tullaan tekemään tulevaisuudessa monta kertaa! :> Pihvitkään eivät olleet kalliita, ne maksoivat vain alle kolme euroa, millä sai kolme pihviä. Pihvien kanssa oli mm. bbq-ristikkoperunoita ja porkkanaraastetta, jossa klementiinin palasia. Nam!

Pihvien tekoon tarvitset:

viljaporsaan ulkofilepihvejä
mausteita (itse laitoin mm. suolaa, mustapippuria, valkosipulijauhetta, paprikajauhetta, chiliä...)
tuorejuustoa (esim. Crème Bonjour Deluxe Taco)
juustoraastetta
öljyä paistamiseen
cocktail- tai hammastikkuja

1300473676_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Voit halutessasi nuijia pihvejä ohuemmaksi. Mausta liha haluamillasi mausteilla. Laita toiselle puolelle nokare tuorejuustoa, jonka voit levittää sormella varovasti laajemmalle alueelle. Ripottele lihan pinnalle myös juustoraastetta. Rullaa tai taittele pihvi ja ummista esim. hammastikuilla.

1300473644_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paista öljyssä paistinpannulla, niin kauan että pihvit ovat kauniin ruskeita. Minulla pihvit taisivat olla pannulla reilut 10 minuuttia. En muistanut katsoa kelloa sen tarkemmin, mutta kyllä sen huomaa, kun pihvit ovat valmiita. :-) Paistovaiheessa yksi pihvi päästi vähän juustoa sisältään, mutta muuten juustot pysyivät onneksi hyvin pihvien sisällä.

1300473339_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nauti esim. ristikkoperunoiden ja salaatin kera. Nam! :) Tikut voi olla vähän hankalaa saada irti pihveistä, mutta kyllä niistäkin selviää. =D