1303331541_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Halusin leipaista M&M's-karkeistani jotain ja ajattelin, että pikkuleipiinhän ne sopisivat kuin nakutettu. Ei muuta kuin googlettelemaan ja kitiseltähän sitten löytyikin hyvältä kuulostava resepti! :D Fariinisokerin vaihdoin tummaan muscovadoon, jota tuossa parisen viikkoa sitten sain. Ja apuva, kun näistä tuli HYVIÄ! Yksi parhaista pikkuleivistä, joita olen ikuna syönyt! Kokeilkaahan! :D

100 g voita tai margariinia
1 dl Dansukkerin Tummaa Muscovado-ruokosokeria tai fariinisokeria
1 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
1 ½ dl M&M's -suklaarakeita

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää muna ja vaniljasokeri ja vatkaa kuohkeaksi. Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe ja suola. Kaada jauhoseos sekä suklaarakeet voivaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Älä enää vatkaa sähkövatkaimella, jotta makeiset eivät mene rikki.

Pyöritä taikinasta pallosia ja litistä pallot pellille, leivinpaperin päälle. Kannattaa jättää pallojen väliin mukavasti tilaa, sillä ne leviävät paljon uunissa. Paista keksejä 175 asteessa noin 10-15 minuuttia, kunnes ne ovat hiukan ruskistuneet reunoiltaan, mutta ovat vielä keskeltä pehmeitä. Anna keksien jäähtyä ennen kuin siirrät niitä.