1276121345_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa siis sydämen muotoinen sipsi, jonka joskus löysin jostain sipsipussista =D

JEEE! Tänään tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun perustin ruokablogini! :) Uskomatonta  miten se aika vaan menee. Haluan kiittää lämpimästi kaikkia teitä, jotka blogissani olette vierailleet ja etenkin teitä, jotka olette jättäneet kommentteja. Niitä on aina mukava lukea, oli niissä sitten ruusuja tai risuja! ;) Toivottavasti jaksatte käydä täällä vastedeskin ja kommentoida! Olin miettinyt synttäreiden kunniaksi jonkinlaista arvontaa, mutta nyt on rahatilanne niin huono, että se jää tuonnemmaksi :/ (ei kesätöitä ja koko kesä pitää kitkuttaa opintolainalla, voehan *piip*)

Sen sijaan haluan esitellä teille erään ihanan paketin, jonka sain viime viikolla :) Ystäväni bubblen kanssa päätimme tuossa kevään aikana vaihtaa toistemme kanssa paketteja SLY-malliin. Tosin tunsimmehan jo toisemme, mutta sitä on silti mukavaa lähettää rakkaalle ystävälleen paketteja, ihan kuin olisi ylimääräinen syntymäpäivä tai joulu! =D Tosin bubblella sattuikin olemaan toukokuussa synttärit ja ajoitin pakettini lähettämisen niille seuduin. Minä siis sain itse bubblelta paketin viime viikolla ja voi apuuuva miten IHANA se olikaan! Hän kyllä tietää mistä tämä tyttö tykkää! =D

1276121955_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paketista löytyi:

*erilaisia papereita (minä kun tykkään tuosta askartelusta)
*ihana musta kauppakassi, jossa Kentin pinssi <3
*mango- ja suklaateetä (joka muuten tuoksuu aivan huumaavalta!)
*cocktailkirsikoita <3
*sydänmuotti (tällä saankin tehdä isompia pipareita ensi jouluna, varokaa vaan läheiset ;D)
*maailman söpöin cupcake-lautanen (olen tuon perään monta kertaa haikaillut kaupoissa, mutten koskaan raaskinnut ostaa! =D)
*karvasmanteliaromipullo (tätä en olekaan käyttänyt koskaan, tiedän vain että sitä käytetään Runebergin tortuissa. Bubble oli ajatellut että sitä voisi myös käyttää muffineihin, täytyypä kokeilla!)
*kookossiirappia oli laitettu pikkuiseen pulloon ihan minua varten! :) kookoskaakao on maailman parasta ja nyt minun ei tarvi mennä enää Coffee Houseen nauttimaan siitä, kun voin tehdä sitä kotonakin ;)
*suklaata: mintunmakuista Aeroa, kookos- ja vadelmasuklaapatukat sekä tummaa suklaata palanen.

Tulihan tuohon nyt kaikki... Noh ei tähän voi muuta sanoa kuin voe mahoton! Niin ihastuttava paketti, kiitoksia vain taasen ihana bubble! :))

Tässä vielä lähemmässä tarkastelussa tuo Aero...

1276122503_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1276122566_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvan oikealla puolella näkyykin pikkuisen meidän akvaariota =D

Aero on siis samantyyppistä kuin Stratos. Tämä oli vain mintunmakuista (onkohan tästä muita makuja?) ja tosi hyvää :) Vaikkakin oli erittäin makeaa, tuo patukka oli juuri sopivan kokoinen, enempää ei olisi pystynyt syömään =D Ja tämän siis sanoo ihminen, joka on sellainen namihiiri... =P

Eipä minulla muuta, vielä loppuun taas kiitokset teille kaikki ihanat ihmiset, jotka täällä olette käyneet ja kommentoineet! :)

 

IHANAA KESÄÄ KAIKILLE! ^_^