1301698993_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ahh, tein pari päivää sitten tällaisia uunitomaatteja iltapalaksi. Toisesta löytyy leipäjuustoa ja toisesta mozzarellaa. Etenkin tuo mozzarellatomaatti oli niiiin hyvää! Nämä sopisivat hyvin vaikkapa alkuruoaksi tai lisäkkeeksi pääruokaan. Tai ihan vaan iltapalaksi niin kuin meikäläisellä. Ovathan nämä aikas rasvaisia, mut hei tässä on kuitenkin tomaatti pääosassa eli tän on pakko olla terveellistä?! ;D
Tarkkoja ainesmääriä en nyt laita, kun laitoin vähän mutu-tuntumalla niitä. :)

tomaatteja
leipäjuustoa tai mozzarellaa (laitoin yhden tomaatin sisälle pari leipäjuuston palaa ja toisen tomaatin sisälle 2 kpl mini-mozzarellapalloja)
rouhittua mustapippuria
pizzamaustetta (tai ihan vain esim. oreganoa)
paahdettua sipulirouhetta
juustoraastetta
korppujauhoja

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Leikkaa tomaateilta hatut pois ja ota lusikalla varovasti tomaattien sisälmykset pois. Täytä tomaatit mozzarellalla tai leipäjuustolla. Ripottele pinnalle hieman mustapippuria, sipulirouhetta ja pizzamaustetta sekä juustoraastetta että vähän korppujauhoja. Laita tomaatit leivinpaperoidulle uunivuolle ja paista uunissa n. 15 minuuttia.

Edit. 13.5.
Muutin tuon paistoajan uunissa, kun entinen 20 minuuttia sai tomaatit ikävästi lässähtämään. Toivottavasti tuo vartti olisi vähän parempi tomaatteja ajatellen. =)