1283444921_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Innostuin vähän Cittarissa kuluttamaan viimeisetkin rahani kaiken maailman uutuustuotteisiin. =D Tarjottimelta löytyy Åttå Drinkero Valkovenäläinen, Dr Pepper Diet (tämä tosin ei ole mikään uutuus, mutta oli pakko ostaa, kun siinä oli kiva ulkokuori ja piti saada limutölkkikokoelmaan täydennystä :D ), ED GRL, Violan Omena-Piparjuuri -tuorejuusto ja Tupla Shuffle.

Aloitetaan vaikka tuosta Åttå Drinkero Valkovenäläisestä. Juoma maistuu kyllä valkovenäläiseltä, tosin on vähän makeampi versio siitä. Eli jos valkovenäläinen maistuu muutenkin, niin tykännee tästäkin. Itsellä vähän alkoi tuo tosin tökkiä, kun oli juuri ennen maistellut muita tuotteita. =D Menee pahimpaan viinan himoon, hah. :D

Dr Pepper Dietiä en nyt vielä ole kerennyt maistaa, mutta olen sitä ennemminkin juonut ja Pepperiltähän tuo maistuu eli namnamm. :)

ED GRL on lähinnä naispuolisille ihmisille suunnattu juoma, joka on maustettu granaattiomenalla ja pippurilla. Tämä ei mielestäni maistu lainkaan ns. normaalilta energiajuomalta. Maku tuo lähinnä laimean mehun mieleeni. :D Ensimaistiainen pullosta oli vähän pettymys, mutta mitä enemmän sitä join, sitä enemmän aloin siitä tykätä. :D Tätä voisi ostaa uudelleenkin!

Viola Omena-Piparjuuri -tuorejuusto. Oli tarjouksessa 0,20 e päiväyksen takia (5.9.)! Vähän epäilytti tuo makuyhdistelmä, mutta päätin ottaa kokeiluun halvan hinnan ja ihan kokeilunhalunkin takia. ;) Ja totta puhuen en yhtään ihmettele miksi tätä oli noin noin halvalla myynnissä iso erä... Maku oli ihan järkyttävä! En maistanut lainkaan omenaa koko tuorejuustossa, lähinnä se maistui sinapilta! :O Yäk! Vaikka sinapista tykkäänkin, niin mielellään ihan vaan makkaran päällä, ei tuorejuustossa. =D Enpä tiedä mitä tuolle rasialle nyt tekisin... Voisiko siitä yrittää leipoa jotain vai onko koko ajatus tuhoontuomittu?

Tupla Shuffle on rapeaa vohvelia ja nougatia maitosuklaalla ja manteleilla kuorrutettuna. Tämä ei maistunut yhtään perinteiseltä Tuplalta, mutta tykkäsin kuitenkin mausta kovasti! Koostumus muistutti Kismetiä ja maku jotain tiettyä keksiä, en vaan saa päähäni että mitä! Tätä ostan uudestaankin, namiii! :>