200g suklaakeksejä
50g voita
2dl kermaa
120g Marianne crush rouhetta (laitoin koko pussillisen eli 150g)
200g rahkaa
5 liivatelehteä
1dl vettä
(sokeria, vaniljasokeria)

400g marjoja (vadelmia)
1dl sokeria
4 liivatelehteä
1dl punaista mehua

Murenna keksit, sekoita murut voisulan kanssa ja painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon Marianne Crush ja rahka (ja sokeria ja vaniljasokeria oman maun mukaan). Liota liivatelehtiä 5 minuuttia runsaassa kylmässä vedessä, purista ylimääräinen vesi pois ja sulata liivatteet kiehuvaan veteen. Lisää liivateseos Marianne-vaahtoon ja kaada keksipohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa 2-3 tuntia tai kunnes rahkaseos on hyytynyt. Soseuta marjat sokerin kera. Liota liivatelehtiä 5 minuuttia runsaassa kylmässä vedessä, purista ylimääräinen vesi pois ja sulata kiehuvaan mehuun. Lisää seos survottujen marjojen joukkoon ja nostele hyytyneen Marianne-kerroksen päälle. Hyydytä jääkaapissa useita tunteja tai yön yli.