Olen ollut jonkun aikaa mukana Hopottajissa, joka on eräänlainen suosittelumedia. Sen kautta pääset testaamaan tuotteita ja jakamaan tuotearvioita tai suosituksia tuttavillesi! Mikäli kiinnostuit, pääset tästä linkistä liittymään Hopottajiin minun toimiessa suosittelijana! :)

Psst! Hopottajien kesäkamppiksena on muuten tulossa God Morgon BIFIDO-mehut ja kampanja aukeaa jo tällä viikolla, joten hopihopi liittymään Hopottajiin! =D

 

Keijuriini sisältää kotimaisen voin lisäksi kotimaista rypsiöljyä.
Keijuriinissa on myös runsaasti omega-3-rasvahappoja.
Keijuriini on lisäaineeton,säilöntäaineeton, vitaminoitu ja vähälaktoosinen.
Keijuriinia löytyy kaksi varianttia: Keijuriini 75% rasvaseoslevite
sekä Keijuriini 60% rasvaseos.

Sain Hopottajilta lahjakortin, jonka avustuksella sain käydä ostamassa kaupasta hurjat 5 kappaletta Keijuriini-pakettia! Mitähän kaupan kassaneiti mahtoi tuumata ostoksistani... ;) Keijuriini maistui aluksi oudolta, olenhan viime vuodet käyttänyt vain lähinnä Oivariinia, joten eipä tuo ihmekään! :D Mutta makuun tottui suht nopeasti ja olenkin käyttänyt Keijuriinia leivän päällä, ruoanlaitossa jne. Viime viikolla laitoin Keijuriinia myös kesän ensimmäisten kotimaisten uusien perunoiden päälle, nams! :) Keijuriinien pakkauskoko on 300 g, joka on meille juuri sopiva. Hinta on noin pari euroa per rasia. Ei muuta kuin testailemaan! ;)