Taas on montaa juttua tullut testattua ja ensimmäisenä listana löytyy tämä hyvin jännältä makuyhdistelmältä kuulostava piparin makuinen lonkero! Pakko sanoa, että olin vähän pettynyt siihen miten vähän se pipari tässä maistui. Pienen pieni jälkimaku piparista jäi suuhun, mutta siinäpä se. Olipa vielä hyvin kallis tämä Kurko Pipari, joten toista kertaa en tätä aio ostaa. Tavallista lonkeroa saa halvemmallakin. :P Sekä hinnasta että piparin vähyydestä maussa tulee miinusta, sillä olin odottanut paljon mielenkiintoisempaa makua. :D

6/10

Bulgarian jogurttia saa nyt myös hunajanmakuisena. Ja kyllä tuossa sen hunajan maistoikin. Ihan kiva jogurtti, eipä oikein muuta sanottavaa. :D

8½/10

Maraboulta tuli taas uusi limited edition, Orient. Tällä kertaa makuna on taateli, pistaasipähkinä ja manteli. Ja voi miten ihastuinkaan tähän suklaaseen! Itse tykkäsin tosi paljon tuosta taatelista tässä. :) Pistaasipähkinä ja manteli taas eivät oikein maistuneet tässä, sillä tuo taateli on aika dominoiva maku. Mutta itseäni se ei haitannut, koska taateli. <3

10-/10

Fingerpori Lonkku ja Bisse tulivat tuossa jokunen aika sitten kauppoihin ja vihdoinkin löysin näitä kaupasta. Itse en siis tuota Bisseä juonut, mutta mies sanoi sen olleen oikein hyvää. :D Ja olihan tuo Lonkkukin ihan lonkeron makuista, ei siis valittamista! :D Hintakin oli edullinen.

9½/10

Arla Ingmanilta on tullut nyt myös maustettuja rahkoja, joita voi syödä sellaisenaan tai käyttää vaikkapa leivonnassa. Itse maistoin omena-kanelia ja mustikka-vaniljaa ihan sellaisenaan ja kummatkin olivat ihania! Niin kermaisia ja maukkaita, namnam.

9½/10

Ja Danioltakin tuli taas uusi limited edition, makuna karamellisoitu päärynä. Vaikka en niin iso päärynän ystävä olekaan, niin tämä oli yllättävän hyvää! Päärynän palaset vaan eivät olleet minun suosikkejani, mutta muuten hyvää. :)

8½/10

Ja päärynälinjalla jatketaan. :D Tätä suklaata minun ei pitänyt ostaa, kun en niin tummasta suklaasta enkä päärynästäkään niin välitä. Mutta ostinpas kuitenkin. :P Suklaassa oli mukana sekä mantelia että päärynänpalasia. No olihan tämä ihan ok, pari palaa riitti taltuttamaan makeanhimon. Tämä suklaa voisi muuten sopia vaikka mutakakkuun?

7/10

Maailman parasta limua löytyi Citymarketista! Hansensin Natural Cane Soda makuna kirsikka ja vaniljakerma. Iso NAM tälle!

10+++/10 :D

Fazerilta ilmestyi kauppoihin uusi lakritsisekoituspussi. Tämä sisältää mm. Dumle-, Turkinpippuri- ja Ässä-lakuja. Ihan jees, mutta ei kuitenkaan hirveästi säväyttänyt meikäläistä.

8/10

Royalilta on nyt tullut isompia suklaalevyjä (130 g) ja pitihän sitä sitten ostaa tuo maito- ja tummasuklaan yhdistelmä. Mutta voihan elämän kevät, en tykännyt tästä sitten yhtään! Muistaakseni ostin Royalin maitosuklaapatukan vähän aikaa sitten eikä se näin pahalta maistunut. Joku hirveä teollinen sivumaku tässä levyssä oli ja oli kyllä niin iso pettymys, että ei kyllä houkuta ostaa tätä enää uudelleen. :(

4/10

Ja loppuun vielä pieni "bonus". :D Santa Maria toi vihdoin ja viimein Taco-mausteestaan myös purkkimallin. Oli niiiin toivottu uutuus meidän talouteen! :)

P.S. Muistakaahan käydä äänestämässä Pauligin kilpailussa kookos-mutakakku-reseptiäni! ;)