1290375386_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alkoi yksi ilta tehdä hirveästi mieli joulutorttuja ja niitä sitten paistelin muutaman kipaleen. Kokeilin tuollaista kukan muotoista torttua ja mielestäni siitä tuli niin nätti! <3 Myllyn Parhaan sivuilta löytyy muuten lisää taitteluvinkkejä, jos kaipaa uudistusta joulutorttuihinsa. :D Näihin omiin torttuihin tuli ihan sitä perinteistä luumumarmeladia, kun lähikaupasta ei löytynyt sitä uutta omena-kanelimarmeladia. :/ Sitä täytyy sitten käydä joskus toiste ostamassa toisesta kaupasta!

torttutaikinalevyjä
paistonkestävää luumumarmeladia
tomusokeria

Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa n. 15 minuuttia. Leikkaa levyt neliöiksi ja tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun. Laita lusikallinen marmeladia tortun keskelle.

Paista torttuja 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10-15 minuuttia. Sihtaa päälle hieman tomusokeria. Tortut ovat parhaimmillaan juuri paistettuina.

1290375355_img-d41d8cd98f00b204e9800998e