Ja taas uutta mutakakkua kehiin! =D Tällä kertaa kokeilu Fazerin vaaleasta maitosuklaasta. En oikein tiedä mikä meni vikaan, laitoinko vahingossa liikaa leivinjauhetta vai eikö tuon vaalea maitosuklaa sitten sovellu tähän, mutta kakku nousi ihan hirveästi ja sitten lässähti hyvin tehokkaasti ;/ Maku oli ok, taidan kuitenkin tykätä mutakakussa enemmän tummasta suklaasta ja syödä vaalean maitosuklaani ihan pelkiltään ;D

100 g Fazerin vaaleaa maitosuklaata
100 g voita
2 kpl munaa
1 dl sokeria
1½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaada munasokeriseokseen. Lisää vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Sekoita varovasti. Kaada seos voideltuun, jauhoitettuun pyöreään vuokaan (n. 20 cm vuoka).

Paista uunin alatasolla n. 15 minuuttia. Mud Cake jää sisältä löysähköksi ja jähmettyy hieman jäähtyessään. Jäähdytä kakku hyvin ennen tarjoilua, ensin huoneenlämmössä, sitten jääkaapissa. Koristele kakku sirottelemalla sen päälle tomusokeria.