Ostin Punnitse & Säästä -kaupasta huvikseni tandoorijauhetta, josta tein eilen tätä ihanaisaa tandoorikanaa. :) Otin suuntaa täältä. Ja pakko sanoa, että pannulla paistamani paprika ja punasipuli sopivat tähän niin hyvin lisukkeeksi! :) Riisiä syötiin myös ja tällä kertaa maustoin sen Fond du Chefin kanafondilla ja tandoorimausteella. Joukkoon päätyi myös pari ruokalusikallista taco-tuorejuustoa, jota sattui löytymään jääkaapista juuri sen verran. Luraus kermaa upposi myöskin riisiin ja siitä tulikin ihanan kosteata. Mmmm! :) Ja pakko sanoa vielä tuosta kanasta, että tällä jogurttimarinadilla tulee lihasta niin mureaa ja ja ihanaa ettei tosikaan! :D Olemme käyttäneet jogurttia marinadina mm. kananuggeteissa. Kannattaa kokeilla niitäkin! ;)

Tandoorikana

n. 500 g broilerin maustamattomia fileepihvejä
2 rkl tandoorijauhetta
200 g maustamatonta jogurttia
1 tl suolaa
1 rkl öljyä 

1-2 sipulia tai punasipulia
1-2 paprikaa
öljyä, pippuria myllystä

Mausta jogurtti tandoorijauheella, suolalla sekä öljyllä ja kääntele siinä pihvit ja nosta esim. uunivuokaan. Kaada loput jogurtista päälle. Anna maustua mielellään yön yli jääkaapissa. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Peitä kanat foliolla ja paista vajaa tunti. 

Viipaloi paprika ja sipuli ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna paprikat öljyssä paistinpannulla ja keitä siinä sitten sipulit ja paprikat kunnes ne ovat pehmeitä. Mausta pippurilla. Tarjoa valmiiden pihvien ja vaikkapa keitetyn riisin kera.