Meiltä oli jäänyt yksi ylimääräinen broilerin reisikoipi syömättä edellisellä aterialla, niin väsäsinpäs siitä sitten vähän iltapalaa itselleni salaatin muodossa. Ja tulikin niin "tuhti" iltapala, että puolet jäi seuraavalle päivälle aamupalaksi. :P Tästä löytyypi:
marinoitu broilerin koipireisi
salaattia
kurkkua
tomaattia
punasipulia
valkosipulikrutonkeja
kastike:
öljyä
sitruunamehua
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa
Leikkaa broilerin koipireidestä sopivan kokoisia paloja. Revi salaatti ja pilko kurkku ja tomaatti sekä leikkaa punasipuli renkaiksi. Asettele salaatin päälle broilerin ja krutonkien kera. Valmista kastike sekoittamalla vähän öljyä, sitruunamehua, mustapippuria ja suolaa keskenään. Valuta salaatin päälle. Koristele halutessasi persiljalla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.