Olen nyt tässä pikkuhiljaa innostunut enemmän kauratuotteista ja siitäpä tulikin idea tällaisiin kauramuffineihin. Myöskin Yosan kilpailun ansiosta sai taas aivonystyrät töitä. =D Mitäpä näistä nyt sitten oikein sanoisi kuin että maistui! =) Olivat hyviä ja kaurakin maistui mukavasti. Namnam. :P Muffinit on koristeltu mm. valkosuklaaraidoilla. (:
Valkosuklaiset vadelma-kauramuffinit (n. 12 kpl)
100 g voita
2 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
2 dl luomuvehnäjauhoja
1 dl kauraleseitä
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
100 g valkosuklaata rouhittuna
1½ dl Yosa Naturell -maustamatonta kauravalmistetta
3 dl vadelmia
Sulata rasva ja anna sen jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja rouhittu valkosuklaa keskenään. Lisää muna-sokerivaahtoon vuorotellen sulaa rasvaa, Yosa Naturellia ja jauhoseosta. Lisää lopuksi vadelmat ja sekoita taikina varovaisesti tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin. Paista 175 asteessa noin 20-25 minuuttia muffinien koosta riippuen.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.