IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!
Näiden maistuvien suklaamuffinien ohje löytyi Kotivinkin sivuilta. Appelsiinimarmeladin tilalle laitoin tosin vadelmamarmeladia, jota oli jäänyt sopiva määrä Runebergin torttujen teosta. Lisäsin ohjeeseen myös vaniljasokeria. Suklaana käytin tällä kertaa Fazerin sinistä. Tein ohjeesta puolikkaan ja sain sillä mukavat 7 muffinia. ^^ Laitan tähän nyt kuitenkin tuon alkuperäisen ohjeen omien lisäyksieni kanssa.
4 kananmunaa
1½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
4 tl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl vadelma- tai appelsiinimarmeladia
1 dl öljyä tai 50 g voita sulatettuna
1 dl suklaarouhetta
Koristelu:
1 dl suklaarouhetta
vadelmamakeisia
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita vehnäjauhoihin leivin- ja kaakaojauhe sekä vaniljasokeri. Sekoittele jauhoseos munavaahtoon. Lisää loput aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina vuokiin, jätä kohoamisvara. Paista muffineja uunin keskitasolla 200 asteessa 15–18 minuuttia. Ripottele suklaarouhe muffineille vielä, kun ne ovat kuumia. Koristele muffinit lopuksi kokonaisilla makeisilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.