1282690748_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tein vähän liiankin ison satsin tätä hyvää kanapastasalaattia. =) Vielä huonompi homma oli, kun tajusin ettei kastikkeeseen tullut Bulgarian jogurtti ole HYLAa. =D Siis olin tietenkin jo koko salaatin tehnyt, kun asian tajusin. Huoh. =) Olen tässä jokusen vuoden käyttänyt HYLA-tuotteita ja siltikään en IKINÄ muista varmistaa kaikista tuotteista ovatko ne vähälaktoosisia vai ei. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, murr! :D Ohje on otettu pikkuisen muunneltuna Mau!kas ruokablogista!

600 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
chiliä, valkosipulijauhetta, currya, grillausmaustetta
1 pss Myllyn Paras sydänmakaronia (ei kannata kyllä laittaa ihan noin paljoa)
1 prk ananaspaloja
1 omena
n. 250 g salaattijuustokuutioita

Kastike:

2 prk Bulgarian jogurttia
4 tl currya
4 tl hunajaa (piti kyllä laittaa tätä, mutta oma hunaja ei ollutkaan enää käyttökelpoista =P)
½ tl suolaa
2 tl chiliä

Paista kanasuikaleet pannulla ja mausta. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko omena pieniksi palasiksi. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Lopulta sekoita kaikki aineet keskenään ja anna maustua jonkin aikaa jääkaapissa.

 

Pakko vielä loppuun mainostaa Valion sitruunanmakuista Bulgarian jogurttia. Jäin ehkä vähän koukkuun siihen. =D Namnamnammm. Ekan kerran maistoin tätä viime kuussa, mutta vasta tällä viikolla muistin ostaa sitä lisää ja koukuttuminen tapahtui. :o Harmi kun tuo Bulgarian jogurtti on niin kallista, olisin varmasti ostanut sitä muuten jo monen monta purkkia... xD