Mietin mitä kummaa tekisin Fazerin uutuudesta Tutti Frutti Crushista ja satuinkin bongaamaan Isan blogista näiden valkosuklaapalojen reseptin. Sitähän piti sitten päästä kokeilemaan ja olikin niin namia että...! =D Tein aika lailla samalla reseptillä kuin Isakin, mutta kuorrutteeseen laitoin vähän vähemmän voita, kun alkoi niin hirvittää tuo rasvan määrä ;) Ohjeesta tuli pari pienehköä vuoallista tätä ihanuutta :)
Pohja:
3 kananmunaa
1,5 dl sokeria
4-4,5 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
5 tl vaniljasokeria
150 g voita
1,5 dl maitoa
Kuorrutus:
125-150 g voita
n. 4 dl tomusokeria
130 g valkosuklaata
Tutti Frutti Crush'ia
Ohje:
Sulata rasva ja lisää joukkoon maito. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää yhdessä voi-maitoseoksen kanssa muna-sokerivaahtoon varovasti sekoittaen. Kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n. 28cm x 40cm). Paista 200 asteessa noin 10-12 minuuttia. Jäähdytä.
Sekoita pehmeään voihin osa tomusokerista. Lisää sulatettu valkosuklaa ja sekoita. Lisää loput tomusokerista, sekoita ja levitä jäähtyneelle tortulle. Lisää Tutti Frutti Crush. Laita jääkaappiin kovettumaan.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.