Miten niin tykkään mutakakuista? =D Mutta kun se on niiiin helppoa ja hyvää! Ja tässä tulisi taas yksi muokattu versio tuosta ihanuudesta ;-) Tein tämän minun ja mieheni seurustelun vuosipäivän kunniaksi. Koristelu nyt on mitä on eli ei hääppöinen... Jos joku ihmettelee tuota Omega-merkkiä, niin se on vaan sellainen meidän juttu =D Aikas tujakka tapaus tämä, mutta oikein hyvvää! Ai niin, kokeilinpas värjätä kakkutaikinaa mustalla pastavärillä ja kun 3. teelusikallinen oli menossa, jätin homman sikseen =D Mutta kyllähän tuosta nyt aika tummaa tuli... Ja kerrankin keskeltä erittäin mutamainen, mmm!

100 g tummaa suklaata (itse laitoin tällä kertaa 50g 86% Maraboun tummaa suklaata ja 50g Fazerin Thin Maya 70%-suklaata)
100 g voita
2 kpl munaa
1 dl sokeria
1½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
n. 1 dl turkinpippurirouhetta

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaada munasokeriseokseen. Lisää vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja turkinpippurirouhe. Sekoita varovasti. Kaada seos voideltuun, jauhoitettuun pyöreään vuokaan (n. 20 cm vuoka).

Paista uunin alatasolla n. 15 minuuttia. Mud Cake jää sisältä löysähköksi ja jähmettyy hieman jäähtyessään. Jäähdytä kakku hyvin ennen tarjoilua, ensin huoneenlämmössä, sitten jääkaapissa. Koristele kakku sirottelemalla sen päälle tomusokeria.