Tein pääsiäisen kunniaksi kotopuolessani tätä herkullista valkosuklaista mangopiirakkaa. Alkuperäisen reseptin löysin Myllyn Parhaan reseptisivuilta ja vähän taas muokkailin tätä omaan käyttöön sopivaksi :)
Ainekset:
1 pkt Myllyn Paras murotaikinaa (400 g)
Täyte:
2 prk maitorahkaa
1 muna
100 g valkosuklaata
2 tl vanilliinisokeria
n. ½ dl sokeria
2 tlk säilykemangoa
Sulata murotaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä sulanut murotaikina piirakkavuoan (omassa käytössäni oli 30 cm:n piirakkavuoka) pohjalle ja reunoille tasaisesti. Sekoita maitorahka, muna, sokerit ja raastettu tai rouhittu valkosuklaa keskenään. Kaada seos piirakkapohjan päälle. Leikkaa mango pitkiksi suikaleiksi. Asettele suikaleet kauniisti kehystämään pyöreää muotoa (ruusun terälehtien malliin). Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 25-30 min kauniin väriseksi.
Jäljelle jäi vähän valkosuklaata, josta tein yhden ankan koristamaan piirakkaa :D Tuon ankkamuotin sain siis edellisessä SLY-paketissani ;>
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.