Ohje tehty muokaten täältä. :)
 

2 pkt paahtoleipää (itse käytin Pirkan pieniä vehnäpaahtoleipiä)

Täyte 1: Broileri-fetatäyte

470 g broilerin filesuikaleita (voi maustaa chilillä, currylla ja valkosipulijauheella)
n. 150 g fetajuustoa
1 punasipuli
1 punainen paprika
1 prk valkosipulituorejuustoa (200 g)
1 prk ranskankermaa

Täyte 2: Tzatziki

150 g kurkkua
2 dl bulgarian ruokajugurttia
mustapippuria, currya
1 rkl öljyä

Kostutus:

2 dl maitoa

Kakun pinnalle:

1½ prk Kreikkalainen valkosipuli -tuorejuustoa
1 prk ranskankermaa

Koristelu:

salaattia
tomaatti
kurkkua
punaista paprikaa
fetajuustoa
punasipulia

Valmista ensimmäinen täyte. Paista broilerinsuikaleet, mausta ja jäähdytä. Leikkaa broileri pieniksi kuutioiksi. Hienonna punasipuli ja paprika. Murenna fetajuusto haarukalla ja yhdistä kaikki täytteen ainekset.

Valmista tzatziki. Raasta kurkku karkeaksi, purista ylimääräinen neste pois. Sekoita kurkkuraaste ja jugurtti keskenään ja lisää seokseen loput ainekset. Laita jääkaappiin maustumaan.

Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Lado tarjottimelle ensimmäinen kerros paahtoleipiä. Kostuta maidolla. Tämä kakku on kooltaan 2 x 3½ leipää. Levitä puolet broileritäytteestä leipien päälle. Lado toinen kerros paahtoleipiä, kostuta ja levitä toiseen väliin tzatziki. Kolmas leipäkerros, kostutus ja kolmanteen väliin loput broileri-fetatäytteestä. Lado päälle vielä kerros paahtoleipäpaloja ja muista edelleen kostutus ;) Kääri kakku kelmuun ja laita jääkaappiin seuraavaan päivään.

Vatkaa tuorejuusto ja ranskankerma vaahdoksi 5 minuuttia. Levitä kuorrute kakun päälle ja reunoille. Koristele kakku.